Gânduri scurte, dar… (11)

.
“Există oameni care fac din soare o simplă pată galbenă, dar există şi oameni care fac dintr-o simplă pată galbenă, un soare adevărat.”
.
.
Care este alegerea ta?
.

2 răspunsuri

  1. Atunci cind dintr-o simpla pata galbena, faci un soare adevarat, inseamna ca totul este OK pentru tine ca persoana. ( parerea mea….)

  2. Te uiti la cineva si nu stii ce sa spui.E ceva …dar nu poti defini.Apoi remarci bucuria cu care el insusi se descopera,te uiti mai atent si intelegi.Da ,asa e, numai ca nu stiai sa exprimi in cuvinte.Cind te simti soare, asta esti si oricine se uita la tine ca la o pata galbena exclama in final…dar chiar e soarele.Totul e sa te simti,sa crezi in soare si sa aiba cine sa te vada ca sa poti straluci.Pe cei ce vad mai greu,viata ai ia de mina si le vorbeste despre miracolul din noi care ne poate transforma oricind din pete galbene in astrii chiar daca nu toti la fel de stralucitori.Depinde cine te priveste.Ce aleg sa fiu?O simpla pata galbena care se transforma de la o zi la alta in soare adevarat.Par lipsita de modestie…?Sper ca nu,e ceva mult mai profund.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: