Crăciun fericit!

Marea sărbătoare a Crăciunului bate la uşă, prieten drag, aducând cu ea, ca în fiecare an, bucuria şi veselia în inimile, familiile şi casele noastre.
Efervescenţa spirituală a acestei perioade a anului se manifestă pregnant în fiecare dintre noi, iar sufletele noastre sunt poate mai deschise decât oricând pentru a lăsa să intre pacea şi armonia de care avem atât de multă nevoie.
Este un minunat prilej pentru a ne apropia mai mult unii de alţii dar şi de a te apropia de tine însuţi, pentru a te înţelege mai bine pe tine şi pe cei cărora le-ai făcut un loc în viaţa ta, pentru a te împăca cu tine şi cu ei. Este timpul potrivit pentru a te ierta pe tine şi pe ei de toate lucrurile şi faptele, reale sau imaginare, de care te-ai sau i-ai acuzat până acum.
Este momentul oportun pentru a schimba întunecarea supărărilor cu lumina iubirii şi a respectului. Iubirea şi respectul de tine însuţi ca şi pentru orice altă persoană. Sunt sentimente şi stări de care avem nevoie pentru a ne putea simţi împliniţi şi împăcaţi cu noi înşine. Şi le poţi atinge şi trăi pentru că nu există cineva care să nu-şi dorească să fie iubit şi respectat. Priveşte în tine, în sufletul tău, şi vei găsi acolo resurse de iubire pe care poate nici nu ai crezut că le ai. Şi poţi dărui mai departe, celor de lângă tine, iubire, iertare şi înţelegere, le poţi dărui din bucuria de a fi tu şi vei putea simţi cum sufletul tău se umple de lumină şi de bucurie, vei putea simţi cum fericirea lor te face fericit.
Mă folosesc la rândul meu de acest prilej pentru a-ţi mulţumi că m-ai căutat şi pentru că ai ales să mă vizitezi, pentru că mi-ai oferit posibilitatea de a mă întâlni cu tine în paginile mele. Virtual sau nu, gândurile noastre s-au împletit şi sufletele noastre au rezonat. Ne-am pus întrebări şi ne-am dat răspunsuri, am căutat împreună drumuri şi direcţii şi soluţii. Ţi-am sprijinit faţa pe umărul meu atunci când era udă de lacrimi şi am râs şi ne-am bucurat împreună pentru fiecare pas înainte pe care l-ai făcut pe drumul care duce la tine, am savurat împreună fiecare succes care te apropie de înţelegerea a ceea ce eşti cu adevărat: cea mai importantă persoană din viaţa ta.
Îmi doresc ca reperele pe care le-ai găsit în gândurile mele să-ţi fi fost şi să-ţi fie şi pe mai departe puncte de sprijin în toate provocările pe care viaţa le-a scos şi le va scoate în faţa ta. Te aştept şi îmi doresc să te am alături de mine şi în anul ce urmează, pentru a explora şi descoperi împreună tot mai mult din această comoară infinită care este sufletul.
Să ai un Crăciun fericit şi luminos, plin de înţelegere, armonie şi iubire, alături de cei pe care îi iubeşti. Chiar dacă ei nu sunt fizic lângă tine, pentru că ştii deja că gândurile şi sentimentele noastre transced orice distanţă.
.
Îţi doresc să-ţi fie bine!
.
Cu drag,
Radu
.
.

4 răspunsuri

 1. Cu iubire si respect de mine insami ma opresc din nou in fata randurilor scrise de tine Radu si le citesc cu placere ,asa cum citim de fiacare data gandurile bune ce vin spre noi.Drumul e oarecum la inceput,am invatat si voi mai avea de invatat despre mine multe dar stiu sa caut si sa gasesc calea,m-am deprins sa ma accept,cu bune ,cu rele.Urarea mea e mult mai simpla,CRACIUN FERICIT RADU si multa sanatate tie ,familiei,celor dragi.

  1. Mulţumesc!
   Mulţumesc pentru prezenţa constantă la taifas, pentru întrebările mereu descoperitoare de noi semnificaţii lăsate, pentru gândurile pe care ai ales să le împărtăşeşti cu mine şi cu noi.
   Mulţumesc pentru prietenia statornică şi pentru urările calde.

   Crăciun fericit, Dana!

  2. Sarbatori fericite !
   Craciun plin de lumina sfanta, daruri multe si frumoase, cei dragi alaturi !
   Un Craciun frumos si miraculos !
   irina

 2. Va urez ,Craciun fericit ,D -le doctor .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: