Gândul scurt de Anul Nou

6 răspunsuri

 1. Si destinul unde este? El construieste tot , tot,tot ,fara sa ne intrebe nimic .Noi doar suferim .

 2. DESTINUL!
  Un cuvânt atât de mare! Şi cu un conţinut atât de important!

  Unii cred că destinul este cel care conţine toate gândurile şi deciziile noastre, determinându-ne alegerile şi în consecinţă vieţile, ca un soft implacabil şi extrem de complex care iniţiază şi controlează toţi algoritmii şi toate rutinele noastre.
  Alţii cred că destinul este ceea ce construim zilnic, clipă de clipă, PRIN alegerile pe care le facem, PRIN deciziile pe care le luăm, construindu-ne activ vieţile. In termenii aceleiaşi paradigme, ar fi un soft ale cărui instrucţiuni le scriem din mers şi pe care le adaptăm zilnic.

  Crad că rămâne pentru fiecare dintre noi, Ileana, să decidem ce este destinul nostru, şi mai ales, CUM este acesta.
  Orice ar fi însă şi oricum ar fi destinul nostru, nu cred că el implică în mod automat suferinţă. Înţelegerea a ceea ce (ni) se întâmplă, acceptarea şi învăţarea din toate, sunt toate acţiuni conştiente şi orientate spre evitarea sau îndepărtarea durerii şi a suferinţei. Nu am să spun că nu vor exista suferinţe şi dureri, ci doar că acestea vor deveni suportabile şi surse de învăţare.
  Alternativa, aceea a negării, a neacceptării, a neînţelegerii şi a luptei continue, este o variantă a vieţii cu mult mai multe probabilităţi de a fi dureroasă şi plină de suferinţe.

  Astfel încât eu unul rămân la urarea mea iniţială: să faci alegeri înţelepte, în deplină concordanţă cu ceea ce îţi doreşti cu adevărat!

  La mulţi ani!

 3. Sinteti minunat ,aveti atita inteleptiune ,intelegere si stiinta de a mingiia cu atita caldura suflete pierdute .Va multumesc si va doresc La Multi Ani .

  1. Un concert minunat! Un început de an minunat, cu forţă, pasiune, virtuozitate, cu exprimarea liberă a bucuriei vieţii!
   Eu îţi mulţumesc şi îţi urez din nou, aşa cum urez tuturor celor ce ajung pe site-ul meu, La mulţi ani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: