Zile rele şi zile bune

.
Acele zile despre care crezi că sunt „rele” (bad days, cum ar spune prietenii noştri anglo-saxoni) există pentru a-ţi arăta că este nevoie să faci noi alegeri în viaţa ta. Că ai dreptul la aceste alegeri, dar şi că ai toate oportunităţile de a le face. In fapt, unele dintre aceste zile au să-ţi arate că au venit tocmai ca urmare a unor alegeri nu foarte inspirate din trecutul mai apropiat sau îndepărtat.
Sună cunoscut, nu-i aşa? Fireşte, căci până aici nu este nimic nou.
Dar ia gândeşte-te puţin: ce e trecutul? O realitate virtuală, stocată pe propriul tău hard, prin conexiunea unor molecule cu nume greu de pronunţat. Ideea este că tu poţi să alegi să accesezi sau nu, aceste conexiuni.
Sau poţi să-ţi trăieşti viaţa exact aşa cum se derulează ea: în timp real! Să concepi, să produci şi să adaugi bit lângă bit, formând o realitate imediată, singura palpabilă, măsurabilă, perceptibilă cu simţurile tale, singura realitate cu care interacţionezi cu adevărat. Fireşte, biţii ăştia pe care tocmai îi creezi, trebuie să treacă prin propriul tău mecanism de decizie, care să îi îndepărteze de recycle bin. Numai aşa vor deveni substratul unei realităţi.
Iar atunci când alegi, ai putea avea de ales să te aşezi la coada adevărurilor incomode şi inconfortabile (despre tine şi viaţa ta) sau poate la coada minciunilor comode, care au darul de a-ţi cosmetiza existenţa şi acele lucruri despre tine pe care nu doreşti să le conştientizezi. O să te simţi excelent! Anesteziat(ă), relaxat(ă) că nu trebuie să schimbi nimic, ca într-o dulce transă cu un scenariu de basm.
Apoi urmează trezirea, şi vei constata că ai ajuns într-una din acele zile „rele”.
Vestea bună este că există şi zile bune. Cu adevărat bune!
Ele există pentru a-ţi arăta cât eşti de puternic(ă), pentru că tocmai ai făcut acele alegeri inspirate pe care ţi le-ai dorit dintotdeauna în viaţă. Zilele bune există pentru că poţi şi pentru că ai decis că vrei zile bune în viaţa ta. Numai tu ştii cum pot arăta aceste zile bune, astfel încât ele există doar datorită ţie.
Şi crede-mă, meriţi felicitat(ă) pentru asta.
************************************************************
Inchide ochii acum şi imaginează-te câteva clipe, instalat(ă) confortabil într-un scaun elegant al unui restaurant de lux, solicitând chelnerului de mare clasă, un fel de mâncare sau o băutură pe care ţi le-ai dorit dintotdeauna…

Ce crezi că vei auzi?
Excellent choice madame (monsieur)!
.
Deci, la ce coadă crezi că te vei aşeza?
.

2 răspunsuri

 1. Buna, vrei sa facem schimb de linkuri?
  Daca te intereseaza te rog sa-mi dai un mesaj pe adresa biancasebastiana@yahoo.com, la mine poti sa pui
  titlu site: Viata e frumoasa!
  link site: http://www.pinka.info/
  Multumesc mult.
  Bianca.

 2. off!Coada cu adevaruri e ca vremea lui Ceausescu!!Efortul de acordare doare…dar merita!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: