Cum eşti tu?

Testul Pierley-Redford investighează sistemul tău de răspuns afectiv.
O să vezi o succesiune de forme şi imagini, cu un aspect uneori ciudat, de-a dreptul hipnotic, asociate unor întrebări ce par a nu avea nici o legătură cu imaginile. Aceste forme şi imagini au fost concepute pornind de la hărţile legăturilor neuronale identificate în creierul reptilelor şi al unor mamifere străvechi, cu un sistem de comunicare încă nedezvoltat, ce reprezintă strămoşi îndepărtaţi ai speciei umane.
Formele şi imaginile au fost asociate cu întrebări sintetizate prin analiza sistemelor de comunicare ale persoanelor cu tulburări disociative de personalitate.
Răspunzând acestor întrebări fără a le lega de vreo poveste sau altă formă narativă, reacţiile tale nonverbale şi emoţionale la formele şi imaginile din cuprinsul testului, generate în teritoriul intuitiv, pre-lingual al creierului tău, vor exprima legăturile pe care tu le faci între înţelegerea emoţională, intuitivă, şi limbaj.
Va rezulta un tablou inedit al personalităţii tale, din perspectiva afectivă şi intuitivă, de care ai fost (sau nu) conştient(ă), dar pe care cu siguranţă nu l-ai sintetizat niciodată într-o astfel de formă.
Aşa cum obişnuiesc să spun adesea pacienţilor mei, nu există răspunsuri bune şi mai puţin bune, corecte sau greşite, ci doar răspunsurile tale, rezultat al unicităţii tale.
Dacă crezi că a te cunoaşte mai bine este un lucru bun, fă testul aici, sau prin intermediul legăturii din bara laterală.
.

Un răspuns

  1. :)) s-a potrivit …cam cat horoscopul – adica 25%
    dexteritate, indemanare – da
    monogamie- no comment (oricum e nefireasca)
    tacuta….:)) desi cel mai bine ma simt alaturi de oamenii langa care pot sa tac.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: