Meniul zilei

.
spiritualmix
.
Meniul zilei este ghiveciul.
Şi ieri a fost ghiveci, şi alaltăieri. Şi mâine va fi ghiveci, şi poimâine.
Sper să nu ţi se aplece, dar ghiveciul are de toate, pentru toţi. Când dai de un ghiveci, oricât de cârcotaş ai fi, tot găseşti în el ceva care să îţi placă aşa că treci cu vederea celelalte.
Cum se prepară ghiveciul?
La început se ia suflet. Mult, mult suflet.
Se purifică prin spălare cu lumină.
Se tăvăleşte alene prin energie şi se fac câteva simboluri reiki deasupra. Nu contează din ce orientare, reiki să fie.
Compoziţia astfel pregătită se lasă la fezandat în iubire necondiţionată. Cât? Păi după gust: vrei mai multă iubire, o laşi mai mult. Vrei mai puţină, o laşi mai puţin.
La scoaterea din iubire, se rostesc câteva rugăciuni creştine, neapărat cu duhul sfânt.
Apoi se măsoară radiestezic gradul de impregnare cu iubire.
Dacă impregnarea este bună, se mai fac odată simbolurile, şoptind „namaste” între ele.
Se presară deasupra smerenie. Câtă? Cam câtă ai, nu mai multă.
Astfel pregătit, se înveleşte cu grijă în foi de aură şi urmează a fi dat la cuptor.
Şi cu cuptorul e o întreagă tevatură: musai trebuie să fie bio, eco sau de tip rezonant. Poate să fie şi cu microunde, dacă acestea sunt theta, sau cuantic dacă are display de control tip „3rd eye”.
Se lasă la cuptor până când se produce iluminarea, moment în care din cuptor începe să iradieze o lumină blândă şi caldă. Atunci poate fi scos din cuptor şi făcând semnul crucii, mai spui o dată „namaste”.
Se serveşte fierbinte şi se înghite pe nemestecate.
Poftă bună, sau, ca să fiu în rezonanţă cu reţeta, binecuvântate fie chakrele tale!
.
PS:
Nu încerca asta acasă!
Nu folosi ingredientele separat şi mai ales, nu încerca să schimbi reţeta. Rişti să te vindeci de unul singur şi îi vei dezamăgi crunt pe vindecătorii, healerii şi toţi vracii moderni care te aşteaptă cu ghiveciul cald şi cu cuptorul în priză.
.

One response

  1. Radu, îți mulțumesc mult pentru „rețeta” care mi-a adus multă bună dispoziție.
    Acum am înțeles de ce nu îmi place să gătesc. Este „meniul” care produce atât de multă „indigestie” în jur, și cu a cărui efecte secundare mă întâlnesc zilnic și la pacienții mei.
    Ai foarte mare dreptate în cele scrise. Mulțumesc. Share.
    Să ai o zi faină, Edith Kadar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: