3. Ce-ţi ofer în cabinetul meu

Bună!

Sunt dr. Radu Albotă şi îţi urez bun venit în spaţiul virtual al cabinetului meu de psihoterapie.

Faptul că ai ajuns pe acest site denotă că eşti interesat de serviciile mele de psihoterapeut, fie în calitate de potenţial beneficiar al acestora, fie în calitatea ta de persoană interesată pur şi simplu de acest domeniu.

Sau poate în calitatea ta de persoană preocupată de propriile trăiri, cărora încerci să le atribui sensuri pe care în acest moment nu le găseşti. Poate că îţi doreşti să te cunoşti mai bine decât s-a întâmplat până acum şi implicit să te accepţi mai bine şi mai uşor, exact aşa cum eşti.

Să-ţi accepţi unicitatea şi autenticitatea.

Să-ţi modelezi viaţa într-un alt fel decât s-a derulat ea până în prezent, să simţi că faci cu adevărat parte din marele spectacol al vieţii, în care doreşti să fii deopotrivă scenarist, regizor şi actor principal.

Poate că te-ai săturat ca viaţa ta, personalitatea ta, relaţiile tale, să fie modelate de alţii, conform nevoilor lor.

Vrei să fii tu însuţi şi să te exprimi şi să te manifeşti exact aşa cum eşti, în deplin acord cu tine şi cu nevoile tale.

Sau poate că pur şi simplu te-ai săturat să suferi din cauza ecourilor interioare determinate de obstacolele pe care viaţa ţi le-a ridicat în drumul tău. Ai încercat să rezolvi de unul singur, neştiut de nimeni, importante şi serioase probleme de viaţă. Simţi că viaţa ta a devenit un teren necunoscut şi simţi că ai nevoie de ajutor.

Indiferent în care din aceste situaţii te afli, vreau să-ţi spun că sunt aici pentru tine şi că te voi însoţi cu profesionalism în căutarea drumului în viaţă pe care ţi-l doreşti. Pregătirea mea profesională, experienţa de viaţă acumulată până în prezent precum şi dorinţa de a-ţi fi de ajutor sunt instrumentele de care ne vom folosi împreună pentru ca tu să-ţi creezi mai departe viaţa, aşa cum doreşti.

Vom putea vorbi despre acele lucruri care te frământă, despre felul în care te vei găsi pe tine însuţi după ce le vom rezolva, ca şi despre multe altele, în spaţiul de linişte şi siguranţă al cabinetului meu.

Dacă crezi că vom putea face toate acestea împreună, nu ezita să mă contactezi, direct sau pe adresa mea de mail: radu.albota@gmail.com

Dacă simţi nevoia, poţi să-ţi exprimi părerea pe acest site, pentru a afla mai multe, sau poţi doar să mă contactezi.

Află mai multe despre serviciile oferite accesând paginile 4 şi 5.

Îţi doresc să-ţi fie bine!

Un răspuns

  1. „Să-ţi modelezi viaţa într-un alt fel decât s-a derulat ea până în prezent, să simţi că faci cu adevărat parte din marele spectacol al vieţii, în care doreşti să fii deopotrivă scenarist, regizor şi actor principal.

    Poate că te-ai săturat ca viaţa ta, personalitatea ta, relaţiile tale, să fie modelate de alţii, conform nevoilor lor.

    Vrei să fii tu însuţi şi să te exprimi şi să te manifeşti exact aşa cum eşti, în deplin acord cu tine şi nevoile tael”

    Dacă ar fi posibilă teleportarea, presupun că ar fi jumătate din români în sala de aşteptare a cabineului dumneavoastră !!!

Lasă un comentariu